Tabletten

Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten: de voor- en nadelen

Fabrikanten van testosteronundecanoaat, evenals bedrijven die andere steroïden produceren, hebben nooit de kans gemist om kopers het medicijn in een handige vorm aan te bieden. Daarom kan het medicijn naast injecties tegenwoordig ook worden gekocht in de vorm van tabletten. Tabletten worden naar mijn mening handiger geacht voor veel steroïde gebruikers. Degenen die niet vertrouwd zijn met injecties of zelfinjecties toedienen, kunnen kiezen voor deze steroïde in tabletvorm. Hoewel beide vormen voordelen bieden, komt het neer op persoonlijke voorkeur bij het kiezen van de ene boven de andere.

Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten

Voordelen bij gebruik van het tabletformulier

Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten (capsules) heeft een belangrijk voordeel – het heeft een spaarzaam effect op de lever. Het actieve ingrediënt, dat de bloedbaan omzeilt, wordt onmiddellijk aan de lymfe afgegeven. Zodra het medicijn het lichaam binnenkomt, verandert het van vorm. Bij de ontvangst werden geen gevallen van verminderde productie van zijn eigen testosteron geregistreerd. Een ander voordeel van Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten is de prijs.

Nadelen bij het gebruik van het tabletformulier

Sommige atleten die de steroïde in pillen hebben gebruikt, merken op dat zelfs na hun cursusinname spiergroei niet zo merkbaar is als we zouden willen. Het verhogen van de dosis leidt meer tot het optreden van bijwerkingen dan tot de verwachte resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

FeedbackFeedback

Wat ze zeggen over testosteron Undecanoate: review beoordelingen Voordat u steroïden koopt en gebruikt, zijn veel atleten op zoek naar informatie over hen. De gemakkelijkste manier om de gegevens van

CompatibiliteitCompatibiliteit

Testosteron Undecanoate in combinatie met andere steroïden Gebruik voor de beste resultaten Testosteron Undecanoate met andere steroïden. Voor combinatie worden de volgende medicijnen vaak gebruikt: Trenbolone; Methandrostenolone; Nandrolon Winstrol Anadrol

BasisBasis

Bodybuilding-toepassingen Testosteron Undecanoate-injecties worden zelf door bodybuilders geïnjecteerd om een ​​mooie fysieke vorm te vormen, goede spieren op te bouwen en de kracht te verbeteren. Testosteron in welke vorm dan