Compatibiliteit

Testosteron Undecanoate in combinatie met andere steroïden

Gebruik voor de beste resultaten Testosteron Undecanoate met andere steroïden. Voor combinatie worden de volgende medicijnen vaak gebruikt:

  • Trenbolone;
  • Methandrostenolone;
  • Nandrolon
  • Winstrol
  • Anadrol

Combineer testosteronundecanoaat met deze AAS is nodig volgens de eerder bedachte dosering. Het wordt aanbevolen om het strikt te volgen om mogelijke bijwerkingen te voorkomen. U zult enkele steroïde gebruikers vinden die zich niet aan de aanbevolen doses houden. Hoewel ze hierdoor mogelijk geen medische problemen of complicaties krijgen, zullen velen in de daaropvolgende jaren meer intense negatieve bijwerkingen of problemen ervaren. Gebruik alstublieft uw eigen oordeel en ken uw lichaam.

Testosteron Undecanoate in combinatie met andere steroïden

Nandrolon en testosteron Undecanoate moeten als volgt worden gecombineerd: 400 mg +5 capsules (per dag).

De verhouding tussen Methandrostenolone en Testosteron Undecanoate is als volgt – 40 mg + 5 capsules.

Trenbolon en testosteronundecanoaat worden gecombineerd in een verhouding van 300 mg en 5-8 capsules (per week).

De optimale dosering in combinatie met andere steroïden kan worden aangepast. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van het menselijk lichaam: zijn leeftijd, gewicht, ervaring met sporttraining, het nemen van bepaalde medicijnen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om tests voor hormoontesten te doorstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

TablettenTabletten

Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten: de voor- en nadelen Fabrikanten van testosteronundecanoaat, evenals bedrijven die andere steroïden produceren, hebben nooit de kans gemist om kopers het medicijn in

BijwerkingenBijwerkingen

Bestrijding van bijwerkingen: veilig gebruik van testosteronundecanoaat De belangrijkste vereiste voor het nemen van een steroïde van welke aard dan ook, is om ze veilig te gebruiken. Alle anabole steroïden

CycliCycli

Testosteron Undecanoate Cycles: Hoe de steroïde correct te gebruiken Dit is de chemische naam voor de injecteerbare steroïde die bekend staat als Nebido. Deze steroïde is relatief nieuw en werd