Analogen

Testosteron Undecanoate analoog: is er een verschil?

Testosteron Undecanoate in de vorm van injecties geeft hetzelfde effect als elke andere testosteronester. Maar de undecanoate-ester heeft één belangrijk verschil: de periode van actie of halfwaardetijd. Andere getuigenissen zullen helpen bij het vergelijken van testosteronundecanoaat met zijn analogen.

Testosteron Undecanoate analoog: is er een verschil

Hoe Testosteron Undecanoate verschilt van zijn analogen

De meest populaire analoog van testosteronundecanoaat is Nebido. Hun vergelijking stelt ons in staat om erachter te komen dat ze in dezelfde dosering worden geproduceerd. De concentratie van de belangrijkste werkzame stof per 1 ml is ook identiek.

De verschillen zitten in de naam van de fabrikant en de kosten. Testosteron Undecanoate is lager, wat voor veel kopers belangrijk is. Gezien deze verschillen kan worden geconcludeerd dat het effect van het gebruik van deze medicijnen in de vorm van injecties hetzelfde zal zijn. Maar het is belangrijk op te merken dat “Nebido” meer voor medicinale doeleinden wordt gebruikt – het stelt u in staat van primair en secundair hypogonadisme af te komen. Terwijl testosteron Undecanoate een medicijn is dat door atleten wordt gebruikt om spieren op te bouwen. Sommige gebruikers krijgen resultaten wanneer ze fietsen met Testosteron Undecanoate. We suggereren niet dat deze steroïde niet gunstig is; meer ervaren atleten en bodybuilders zullen echter andere vormen van testosteron kiezen om de gewenste look te krijgen en / of hun doel (en) te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

BasisBasis

Bodybuilding-toepassingen Testosteron Undecanoate-injecties worden zelf door bodybuilders geïnjecteerd om een ​​mooie fysieke vorm te vormen, goede spieren op te bouwen en de kracht te verbeteren. Testosteron in welke vorm dan

InjectieInjectie

Hoe Testosteron Undecanoate of andere injecteerbare steroïden correct te injecteren Als u het medicijn in de vorm van injecties gebruikt, rijst de natuurlijke vraag: hoe injecteert u testosteronundecanoaat of andere

TablettenTabletten

Testosteron Undecanoate in de vorm van tabletten: de voor- en nadelen Fabrikanten van testosteronundecanoaat, evenals bedrijven die andere steroïden produceren, hebben nooit de kans gemist om kopers het medicijn in