Cycli

Testosteron Undecanoate Cycles: Hoe de steroïde correct te gebruiken

Dit is de chemische naam voor de injecteerbare steroïde die bekend staat als Nebido. Deze steroïde is relatief nieuw en werd in 2004 voor het eerst veroorzaakt door Schering AG. Testosteron Undecanoate wordt voornamelijk gebruikt om lage testosteronniveaus te behandelen, maar het kan ook worden gebruikt in instellingen voor prestatieverbetering.

Vanwege de traagheid van deze steroïde wordt testosteronundecanoaat zelden gebruikt door bodybuilders en atleten. In plaats daarvan injecteren sportschoolratten en fitnessliefhebbers liever Testosteron Cypionate of Enanthate voor snellere resultaten. Om u te helpen begrijpen hoe langzaam deze steroïde werkt, zullen typische cycli bij gebruik voor prestatieverbetering zestien weken duren. Dit is een langer tijdsbestek dan de meeste anabole steroïden en is daarom een ​​slechte keuze voor de meeste topsporters. Niettemin is testosteronundecanoaat veelzijdig en kan het worden gebruikt voor snijden of ballaststoffen, maar wordt het zelden gebruikt in prestatie-instellingen.

Deze steroïde komt ook in capsulevorm en staat bekend als Andriol. Het gebruik van de orale vorm van testosteronundecanoaat door bodybuilders en atleten is zelfs zeldzamer dan de injecteerbare vorm. Voor de doeleinden van dit artikel richten we ons alleen op de injecteerbare vorm (Nebido).

Een belangrijk ding om op te merken over Testosteron Undecanoate is dat het een halfwaardetijd van eenentwintig dagen heeft. Bij bodybuilding worden maandelijkse, tweewekelijkse of wekelijkse injecties voorgesteld om de testosteronspiegel stabiel te houden.

Deze steroïde wordt veel gebruikt om patiënten met een laag testosteron te behandelen. Bij gebruik voor de behandeling van TRT krijgen patiënten gewoonlijk op recept een testosteronundecanoaat van hun arts. Het goede nieuws is dat u deze steroïde zonder recept kunt kopen bij een van onze online winkels. Doses zijn afhankelijk van het individu. Sommige doses kunnen elke 7-14 dagen oplopen tot 1.000 mg. De typische dosering is elke twaalf weken 1.000 mg.

Testosteron Undecanoate Cycles

Testosteron Undecanoate Voordelen

  • ● Verbeterde stikstofretentie
  • ● Verbeterde eiwitsynthese
  • ● Verhoogde IGF-1-productie
  • ● Verhoogd aantal rode bloedcellen
  • ● Verlaagde niveaus van glucocorticoïden

De effecten van Testosteron Undecanoate kunnen op een heel eenvoudige manier worden samengevat. Wanneer je niet meer voldoende testosteron aanmaakt, heb je nu last van laag testosteron. Maar door aan te vullen met Test Undecanoate, heb je nu het testosteron dat je lichaam nodig heeft en verdwijnen alle gerelateerde symptomen op laag niveau. Hoewel dit voor sommigen misschien moeilijk te begrijpen lijkt, moet u er rekening mee houden dat Test Undecanoate gewoon testosteron is, het hormoon dat uw lichaam nodig heeft. Het kan een synthetische versie zijn, maar eenmaal in het lichaam is er geen onderscheidend verschil in het natuurlijk geproduceerde testosteronhormoon.

Door de effecten van Test Undecanoate, of beter gezegd de effecten van exogeen testosteron, zullen degenen die lijden aan laag testosteron hun symptomen zien verdwijnen kort nadat het gebruik is begonnen. Er zijn tal van mogelijke lage testosteronsymptomen, waaronder de afname van mentale focus en helderheid, afnemend geheugen, vetaanwinst, verlies van kracht en prikkelbaarheid (om er maar een paar te noemen).

Testosteron Undecanoate dosering

Voor de behandeling van laag testosteron, het primaire doel van gebruik, zijn de standaarddoses Undecanoate normaal gesproken elke 12 weken 1.000 mg. Bij de meeste plannen wordt 6 weken na de eerste injectie een tweede dosis van 1.000 mg voorgeschreven, waarna het standaardprotocol van 12 weken volgt. Het is zo simpel. Omdat het zo’n traag en langdurig testosteron is, zou je eigenlijk met slechts een handvol injecties per jaar rond kunnen komen en goed rondkomen en je lage testosteronconditie zien verdwijnen.

In een prestatieomgeving hebben de meesten elke 2-4 weken ongeveer 1.000 mg nodig om de gewenste resultaten te zien. Testosteron Undecanoate is echter niet echt een verbinding die geschikt is voor de meeste prestatieplannen en er zijn betere opties beschikbaar.

Omdat testosteronundecanoaat een extreem lange halfwaardetijd heeft, zou het de piekconcentraties in het lichaam niet bereiken tot het einde van een cyclus van 16 weken. Dit is de reden dat testosteronundecanoaat niet veel wordt gebruikt in de sportwereld.

Deze steroïde is niet om te fietsen. Testosteronundecanoaat kan worden gebruikt wanneer het uit een grote cyclus komt of voor iemand die al vele jaren steroïden continu gebruikt. Het zal effectief zijn bij post-cyclustherapie om het lichaam van een atleet weer op het goede spoor te krijgen na het stoppen van zeer lange cycli.

Conclusie over testosteronundecanoaatcycli

We hebben niet te veel informatie gegeven over testosteronundecanoaat, simpelweg omdat u niet veel steroïde gebruikers zult vinden die Testundecanoaat in een cyclus opnemen. Andere vormen van testosteron zoals enanthate, cypionate en propionate komen vaker voor en worden in bijna elke cyclus gebruikt.

Test Undecanoate is ook bekend als Nebido en wordt door artsen voorgeschreven om mannen met een laag testosterongehalte te behandelen. Dit is het belangrijkste gebruik van de verbinding. Degenen die erop staan ​​Test Undecanoate te gebruiken voor prestatieverbetering, moeten mogelijk echt onderzoek doen en ervoor zorgen dat het het waard is. Vraag rond en u zult niet te veel kennis opdoen over het stapelen van deze steroïde in uw volgende cyclus.

Conclusie over testosteronundecanoaatcycli

Meer feiten over Cycles with Test Undecanoate:

Om de verwachte effecten van testosteronundecanoaat te krijgen, moet de atleet of bodybuilder het in een cyclus gebruiken (rekening houdend met de kenmerken van het organisme, kan het voor elke atleet individueel zijn). Het is belangrijk dat de geselecteerde combinatie geen negatieve invloed heeft op het lichaam. Het is belangrijk om uw programma zorgvuldig te plannen en de benodigde doseringen tijdens de cyclus te kennen. Doseringen en de duur van de cyclus zijn afhankelijk van het doel van het individu. Cycli variëren in lengte, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en doelen. Ook zullen de ervaringen van atleten of bodybuilders met anabole steroïden van invloed zijn op de lengte en doseringen van de cyclus die ze van plan zijn te lopen.

Soorten gebruikte cycli

De korte cyclus van testosteronundecanoaat valt op door het feit dat het lichaam tijdens de passage van nature endogeen testosteron aanmaakt en niet wordt onderdrukt. Met deze functie kunnen atleten onderbrekingen in de anabole inname gemakkelijk tolereren, terwijl de behaalde resultaten behouden blijven zonder de gezondheid nadelig te beïnvloeden. In tabletvorm (het is geschikter voor korte cycli) Testosteron Undecanoate moet elke dag op 240 mg worden ingenomen.

Bij langer gebruik van het medicijn is het belangrijk om de dosering strikt in acht te nemen en de cyclus niet te vertragen. In dit geval wordt het medicijn vaak gebruikt in de vorm van injecties. De gebruiker kan wegkomen door elke twaalf weken 1.000 mg te injecteren en na de eerste zes weken kunt u wegkomen met nog een dosis van 1.000 mg om wat ruimte tussen de opening toe te voegen. Omdat het traag werkt, zullen slechts een paar injecties van de steroïde geweldige resultaten opleveren. Na voltooiing van de cyclus moet het individu binnen de eerste tien dagen met Post Cycle Therapy (PCT) beginnen. Testosteron Undecanoate bouwt niet alleen spiermassa op, maar verjongt ook het mannelijk lichaam. Injecties met testosteronundecanoaat worden gebruikt bij bodybuilding en voor verjonging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

BasisBasis

Bodybuilding-toepassingen Testosteron Undecanoate-injecties worden zelf door bodybuilders geïnjecteerd om een ​​mooie fysieke vorm te vormen, goede spieren op te bouwen en de kracht te verbeteren. Testosteron in welke vorm dan

CompatibiliteitCompatibiliteit

Testosteron Undecanoate in combinatie met andere steroïden Gebruik voor de beste resultaten Testosteron Undecanoate met andere steroïden. Voor combinatie worden de volgende medicijnen vaak gebruikt: Trenbolone; Methandrostenolone; Nandrolon Winstrol Anadrol

BijwerkingenBijwerkingen

Bestrijding van bijwerkingen: veilig gebruik van testosteronundecanoaat De belangrijkste vereiste voor het nemen van een steroïde van welke aard dan ook, is om ze veilig te gebruiken. Alle anabole steroïden